Je kent het misschien nog wel van  vroeger, ouderwets ping pongen in de garage! Vond je dat ook altijd zo leuk om te doen? Haal dan de herinneringen weer boven en bezoek de tafeltenniswebshop. Je kiest wat je nodig hebt en als je alles van de tafeltenniswebshop binnen hebt kun je meteen een potje ping pongen.

Hoe speel je tafeltennis?

Je begint bij tafeltennis met de opslag (service). Vervolgens probeer je om een punt te maken, maar de ander kan de bal ook terugslaan en bij jou een punt proberen te maken. Je weet nooit hoe een spel gespeeld zal worden, het is en blijft iedere seconde van het spel spannend. Je tegenstander kan een fout maken, de bal kan het netje raken of je maakt zelf een fout. Oefening baart kunst, dus elke avond een potje ping pongen en je zult steeds beter en waarschijnlijk ook fanatieker worden in het spel. Misschien leuk om in de buurt met enkele mensen een vaste avond te plannen om te ping pongen.

Samen sporten, wie gaat er winnen?

Misschien speelde je vroeger samen met je vrienden veel ping pong op zolder of in de garage. Ga terug naar die tijd en zorg dat je alles wat je nodig hebt besteld bij de tafeltenniswebshop. Zoek je vriendengroep op, ga herinneringen ophalen en lekker samen sporten. Dat zal een heel plezierige tijd worden! Herinneringen ophalen, maar ook gewoon weer actief bezig zijn met zijn allen. Tafeltennis is een leuke sport, waarbij het altijd weer een uitdaging is hoe het spel gaat verlopen. Spanning en sensatie dat kom je bij deze sport altijd tegen. Doe mee, speel mee en geniet vooral van het samen spelen en plezier maken.